Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Σ. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ (Αστική χρέωση Πανελλαδικά) : 801 11 80 888
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ


ΠΡΟΦΙΛ

 

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός™ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΑΤΡΑ

 

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, αποτελεί ιδιωτική επιχείρηση υπό τη διεύθυνση του Ζακυνθινού Σ., που έχει εξειδικευθεί και καταρτιστεί στον τομέα αυτό επί πολλά χρόνια, εκκινώντας από τη Γερμανία.

 

Η πολύχρονη πείρα του και εμβάθυνσή του αντανακλάται στην κατοχή και κατοχύρωση– του μοναδικού στην Ελλάδα – πιστοποιητικού διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001/2008.

 

Το πιστοποιητικό αυτό αλλά και η εν γένει δραστηριοποίηση του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, σημαίνουν δέσμευση και εγγύηση για υψηλής ποιότητας, απαιτήσεων και αποτελεσμάτων υπηρεσιών έρευνας.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός™ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΑΤΡΑ

 

Αυτό που εκλείπει από κάθε επαγγελματικό χώρο σήμερα και συνάμα αποτελεί το κυρίαρχο διακριτικό γνώρισμα είναι ο επαγγελματισμός. Ο επαγγελματισμός νοείται ως η εντιμότητα στις συναλλαγές, η τήρηση των υποσχέσεων και των όρων συνεργασίας και είναι το χαρακτηριστικό που διαχωρίζει τους άριστους από τους χείριστους.

 

Πολλοί διατείνονται ότι πρόκειται περί μιας τελείως υποκειμενικής έννοιας και αντίληψης των όρων και της ουσίας δραστηριοποίησης κάθε επαγγελματία. Το γεγονός όμως είναι ότι εδράζεται σε απολύτως αντικειμενικές βάσεις, ευεπίφορες κριτικής ανάλυσης και τεκμηρίωσης.

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ έχει αποδειχθεί πως τηρεί μια πολύ αυστηρή πολιτική όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα εντολείς, λοιποί επαγγελματίες του χώρου και κοινό να του προσφέρουν επάξια τον τίτλο του απόλυτου επαγγελματία στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών.

 

Τούτο συμβαίνει διότι η εμπιστοσύνη, η εχεμύθεια, η υπευθυνότητα και η συνέπεια αποτελούν θεμελιώδεις και απαράβατες για εμάς αξίες.

Το Γραφείο μας λειτουργεί υπό τους πλέον ξεκάθαρους και διαφανείς όρους.

Από την αρχή, μέλημά μας είναι να είμαστε απολύτως σαφείς και κατανοητοί ως προς τους όρους συνεργασίας με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να μείνει ευχαριστημένος τόσο από το οικονομικό σκέλος της επαγγελματικής μας σχέσης όσο και από την έκβαση της υπόθεσης.

 

Μάλιστα, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι από τα λίγα – εάν όχι το μόνο -  που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, εάν η πορεία της έρευνας ή τα αποτελέσματά της αποκλίνουν ή αναιρούν όσα συμφωνήθηκαν.

 

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων προϋποθέτει τη δική μας υπαιτιότητα – παράλειψη ή αστοχία – ως προς την αποτυχημένη έκβαση μιας υπόθεσης εντολέα μας.

 

Σε μια τέτοια πιθανότητα, το Γραφείο μας δεσμεύεται να επιστρέψει ακέραιο το ποσό των χρημάτων που είχε καταβληθεί κατά την ανάθεση της υπόθεσης και τη σύναψη της συμφωνίας.

 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

 

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός™ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΑΤΡΑ

 

Πέραν της εγγύησης επιστροφής χρημάτων, υπάρχουν πλείστα άλλα δεδομένα που αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό του Γραφείου Ερευνών μας.

 

Η εντιμότητα, η υπευθυνότητα και η συνέπειά μας επιβεβαιώνονται καθημερινά από τη ποικιλία των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε επιτυχώς, προσφέροντας λύσεις και ανακούφιση σε όσα απασχολούν τους πελάτες μας.

 

Με μεθοδικότητα, συνέπεια και συστηματικότητα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιονδήποτε τις χρειάζεται όσο πολύπλοκη και αν είναι η υπόθεσή του και ανεξάρτητα από το χώρο που επεκτείνονται.

 

Δηλαδή, η δραστηριοποίησή μας δεν εντοπίζεται στο συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο μιας περιοχής ή νομού, αλλά επεκτείνεται και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και την εξέλιξη της υπόθεσης του εντολέα μας.

 

Το δίκτυο δραστηριοποίησής μας εξαπλώνεται σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο με τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου που εγγυώνται για τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών (ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ) μας, από την φύση των υπηρεσιών που προσφέρει και των αποστολών που αναλαμβάνει, εξαρτάται απόλυτα από την ευελιξία και το βεληνεκές των δραστηριοτήτων του.

 

 


Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Σ. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

 

801 11 80 888
(Αστική χρέωση Πανελλαδικά)

 

Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε στιβαρά δίκτυα συνεργατών, στον επαγγελματισμό των οποίων στηρίζουμε την ποιότητα και ποσότητα των πληροφοριών που θα αποτελέσουν ίσως θεμέλιους λίθους στην επιτυχή διεκπεραίωση μιας υπόθεσης.

 
ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
 

 

Για τον λόγο αυτό, έχουμε κτίσει τις βάσεις δεδομένων των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμαστε στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη που πλέον είναι μία αγορά, με μεγάλη προσοχή και σύνεση. Οι άνθρωποι στους οποίους θα εμπιστευθούμε μια πτυχή υπόθεσής μας είναι άριστοι στον τομέα τους, αλλά κυρίως έχουν αποδεχθεί τον τρόπο λειτουργίας μας και το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας που χρησιμοποιούμε.

Έχουμε ξεχωρίσει τέτοια άτομα σε όλη την Ελλάδα και αυτά ευρίσκονται στις εξής πόλεις / περιοχές:

 

Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Αττική:
Αθήνα, Πειραιά
Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Κεντρική Μακεδονία:
ΘεσσαλονίκηΣέρρεςΧαλκιδική, Κιλκίς, Γιαννιτσά,Κατερίνη, Βέροια
 
Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ήπειρο:
Ιωάννινα (Γιάννενα), Ηγουμενίτσα, Αρτα, Πρέβεζα
Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Θεσσαλία:
Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Πήλιο, Σκίαθο
 
Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών
Δυτική Μακεδονία:
Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Καστοριά,Νάουσα,Έδεσσα
Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Πελοπόννησο:
Σπάρτη, Ναύπλιο, Κόρινθο, Τρίπολη, Αργος,Καλαμάτα
 
Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Δυτική Ελλάδα:
Πάτρα, Αγρίνιο, Πύργο,
Ναύπακτο
Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών  Στερεά Ελλάδα:
Λαμία, Χαλκίδα, Θήβα
 
Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών  
Νότιο Αιγαίο:
Κω, Ρόδο
Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών  Αιγαίο:
Μυτιλήνη, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη
 
Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών
Ιόνια Νησιά:
Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλονιά,
 Ζάκυνθο
Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ανατολική Μακεδονία & Θράκη:
Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Δράμα,Ορεστιάδα, Καβάλα
 
Ντετέκτιβ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Κρήτη:
Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο

 

 Στην Κύπρο επίσης λειτουργούμε στην ΛευκωσίαΠάφο , Νικοσία και Λάρνακαμέσω πιστοποιημένων συνεργατών, ενώ αντίστοιχη είναι η εκπροσώπησή μας και στο εξωτερικό.

 

ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΕΑΣ

 

 

Λεωφόρος Κηφισίας 317 
Τηλ. 210 807 9762 Fax. 210 807 9761 Τ.Κ. 14561 E-mail: info@spyro.gr Κιν. 6974 372 702

 

ΛΑΡΙΣΑ

3ο χλμ. Λάρισα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη 
Τηλ. 2410 663 111 Fax. 2410 663 115 Τ.Κ. 41335  E-mail: info@spyro.gr Κιν. 6974 372 702

 

ΒΟΛΟΣ

 

Eλ.Βενιζέλου 8, Βόλος  

Τηλ. 24210 27106 Fax. 24210 27246  Τ.Κ. 38221 E-mail: info@spyro.gr Κιν. 6974 372 702